Algemene voorwaarden

Bestellen in onze webwinkel is eenvoudig, snel en veilig.

Na het kiezen van een of meerdere artikelen, kunt u ervoor kiezen om af te sluiten om de bestelling te plaatsen of verder te winkelen.

Wilt u afsluiten dan gaat dit via de optie “afrekenen”. U kunt zich dan veilig inloggen of een nieuw account aanmaken of als gast bestellen waarin wij uw gegevens vragen. U kunt de artikelen laten bezorgen (ook op een ander adres en zo iemand verrassen) of ze afhalen in de Galery te Schoonhoven na afspraak.

Leveren:

Na het bestellen van uw artikelen, zullen wij uw bestelling gereed maken voor verzending of afhalen. Dit doen wij via PostNL. Als het artikel of de artikelen niet op de gewenste maten in voorraad is/zijn nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u en gaan we er alles aan doen om het zo snel mogelijk te kunnen leveren. U kunt de voortgang bekijken in uw klant omgeving. 

Uw betaling ontvangen wij graag op het moment dat wij de artikelen klaar hebben voor verzending of afhalen en u de factuur ontvangt met de betaalgegevens die daarop vermeld staan of contant betaald bij aflevering. Pinnen is mogelijk.

Kosten voor verzenden. Boven de 50,- euro geen verzendkosten. Onder de 50,- euro betaald u 4,50 euro verzendkosten.

Ruilen: 

U kunt uw bestelling ruilen als de maten niet goed zijn. Hiervoor brengen wij geen administratie kosten in rekening. 

Het enige wat u doet is het artikel retour sturen en aan de volgende punten voldoen:

  • Het artikel moet onbeschadigd zijn.
  • In de originele verpakking zitten.
  • 14 Dagen na levering retour gestuurd zijn.
  • Speciale bestellingen die op maat gemaakt zijn bv kunt u niet ruilen.

Garantie: 

U heeft de normale fabrieksgarantie op uw artikelen en ook kunnen we eventueel de maten aanpassen mocht dat van toepassing zijn.  De eventuele verzendkosten zijn voor u zelf. Op uw sieraden heeft u normale fabrieksgarantie. Deze garantie geld voor normaal gebruik van een product. Bij sieraden zal de garantie veelal beoordeeld moeten worden door de maker zelf.

Uitgesloten van garantie zijn:

  • Breken van colliers.
  • Verkleuren van vergulde sieraden.

Klachten:

 

Eventuele klachten zullen wij zo spoedig mogelijk en in overleg met u behandelen.

Retourneren:

 

U bent zelf verantwoordelijk voor de verzending van het artikel, totdat wij voor uw pakket getekend hebben voor ontvangst. De eventuele verzendkosten zijn voor eigen rekening. U kunt uw artikel naar het volgende adres sturen:

Bodyartjewelry, Dick van de Lagemaat

Koestraat 112

2871DS  Schoonhoven

Vermeld duidelijk uw naam, ordernummer en klacht in bijgevoegde brief. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.